Framhevet bilde

Akupunktur og Qigong hos Karin Rød

Akupunktur, Veiledning, Qigong, Livsstyrketrener, Sykepleier

Karin Rød ble utdannet sykepleier i 1991. Hun har jobbet mange år i sykehus, bla på Radiumhospitalet og ved Sykehuset i Vestfold. Hun fikk bred kunnskap om helsetjenesten i Norge da hun var ansatt i Helse Sør Øst RHF og jobbet som pasientrådgiver i telefontjenesten Fritt sykehusvalg. Karin er godkjent Qigong instruktør av Grand Master Fan Xiulan ved Biyun Akademiet. Hun har lært AcuNova/Akupunktur 2000 direkte av John Boel i Danmark. Veiledning/Coaching utdanningen har hun fra Høgskolen i Akershus og Livsstyrketrening på Diakonhjemmet Høgskole.

Hun ønsker å hjelpe deg til å hjelpe deg selv.

Acunova/Akupunktur 2000

Acunova/Akupunktur 2000 er en ny akupunkturteknikk som virker via nervesystemet. Les mer på hjemmesiden til www.a2000.dk. Acunova/ Akupunktur2000 kan benyttes bla ved smerter, øyelidelser, allergiplager, betennelsestilstander, nedsatt immunforsvar, stresstilstander mm.

Lifewave patcher, avansert form for fototerapi brukt på en enkel måte. “Akupunktur uten nåler.” Hun gir deg opplæring i hvordan hjelpe deg selv ved diverse plager som stress, energimangel, søvnvansker, rennende nese, såre øyne, smerter, overgangsalderplager, menstruasjonsplager, detox mm.

Veiledning/coaching/Livsstyrketrening

Tanker, følelser og kroppslige reaksjoner henger sammen. Hvordan jeg har det med meg selv, og i forhold til mine omgivelser, påvirker meg og “setter seg i kroppen.” Ønsker du en endring? En time kan hjelpe deg på vei i en endringsprosess eller bidra til å bli mer tilstede i ditt eget liv.

Hensikten med samtalen er å bidra til oppdagelser, utvikling, refleksjon og læring. Du kan få hjelp til å finne dine egne ressurser og indre krefter, ønsker og mål. Da kan du lettere ta avgjørelser som har betydning for ditt videre liv. Vi er alle ansvarlige for vårt eget liv. Noen ganger kan det være behov for å få hjelp av andre til å se egne muligheter. Fokuset blir lagt på hvor du er nå, hva du vil og hva som må til for å komme dit. Oppmerksomhetsøvelser og kreative tilnærminger kan også benyttes.

Qigong

Medisinsk qigong er folkehelse som kineserne har benyttet i 5000 år. I Kina og i andre steder av verden gjøres qigong blant annet for å forebygge helseplager, som ledd i rehabilitering etter sykdom og for å øke livskraften. Qi kan oversettes med livskraft eller energi. Gong kan oversettes med metode, teknikk eller presentasjon.

Mange opplever at Qigong stimulere og styrke ledd, muskler, sener, nervebaner og sirkulasjon på en naturlig og velgjørende måte. Qigong kan rense kroppen, styrke energinivå og balansere kropp og sjel. Treningen kan være et praktisk redskap for å dempe stress-tilstander og styrke konsentrasjon og mental tilstedeværelse. Mange opplever reduksjon av smerter.

Biyunmetoden er enkel, naturlig og lett å lære seg og består av myke, rolige bevegelser. På kurs får alle utdelt trenings-CD og bok som gjør det lett å fortsette treningen hjemme. Les mer på www.biyun.no

Les mer om Karin Rød eller ta kontakt på tlf. 971 60 437

Leter du etter noe?

Finn det her: