Om Sandefjord Helsepark

Helse i fire etasjer!

Vår drøm er å skape Norges beste helsepark. Vi ønsker at Sandefjord Helsepark skal være spydspissen i et banebrytende medisinsk senter på sykehustomta i Sandefjord – et helhetlig tilbud for befolkningen i Sandefjord og omegn.

Tverrfaglig kompetanse

Sandefjord Helsepark er en helsepark bestående av private aktører. Det er et medisinsk samlingssenter hvor kundene møter tverrfaglig kompetanse. Sandefjord Helsepark skal tilby et komplett medisinsk tilbud, uten sengeposter.

Kompetent og fremtidsrettet

Aktørene på Sandefjord Helsepark ønsker å gjøre Sandefjord friskere. Med et bredt tilbud og et sterkt faglig miljø, kan Sandefjord Helsepark tilby en helhetlig helsetjeneste for brukeren. Alt under ett tak, med parkering i underetasjen.

Helhetlig helsetilbud

Sandefjord Helsepark skal inneholde et bredt helsetilbud, med en kvalitet som gjør den til det naturlige førstevalget for publikum i Sandefjord-regionen.

Eksisterende leietagere består blant annet av fastleger, øre-nese-hals-spesialist, gynekolog, bedriftshelsetjeneste, psykolog, gestaltterapeut,  naprapater, fotterapeuter, kostholdsveileder, treningssenter, tannlegeklinikk, apotek, Statens Barnehus m. flere.

Alle leietagere leier sine egne lokaler og driver selvstendig, men det er utstrakt samarbeid mellom aktørene gjennom senterforening og annen intern organisering.


Sandefjord Helsepark – Skiringssalveien 20

1. ETASJE

I denne etasjen finner du helserelatert handel ved Apotek1 Sandefjord Helsepark, samt øyelege og øyespesialister.

2. ETASJE

Etasjen er for behandlere, forebygging, trening og medisin. Et vidt spekter av tjenester med bl.a. kiropraktor, sexologer, psykologer, kosmetisk hudpleie, refleksolog, bedriftshelsetjeneste, fotterapeut, gestaltterapeuter, homeopat, treningssenter, treningsklinikk, tannlegeklinikk, samt naprapatklinikk.

3. ETASJE

Her finner du medisinsk spisskompetanse som allmennleger, øre-nese-hals-spesialist, gynekolog, ortopeder og psykologer.

4. ETASJE

Statens Barnehus er etablert i hele etasjen. Statens Barnehus er et tilbud til barn og ungdom som kan ha vært utsatt for, eller vært vitne til vold eller seksuelle overgrep, der det foreligger en politianmeldelse. Tilbudet er også for voksne med en psykisk utviklingshemming. Statens Barnehus gir også råd og veiledning til privatpersoner og offentlige instanser i anonyme saker som er uavklarte.

Toppetasjen i Sandefjord Helsepark inneholder også stor balkong, spiserom, samt møte-/konferanserom.

Leter du etter noe?

Finn det her: