Presseomtale

Sandefjords Blad 2/4-2019

Torben og Justin flyttet inn i Sandefjord Helsepark

De to overlegene innen ortopedisk kirurgi, Torben Ianssen og Justin van Leeuwen har jobbet sammen i en årrekke ved Betanien Hospital og ved Sykehuset i Telemark. Nå har de startet praksisen Sandefjord Ortopedi.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 6/2-2019

Trond har flyttet øyeklinikken sin til Sandefjord

Den private øyekirurgiske klinikken, ABC Synskirurgi AS, har flyttet lokaler fra Larvik til Sandefjord Helsepark.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 5/5-2018

På denne nyåpnede klinikken brukes trening som medisin

Lørdag åpnet treningsklinikken EviBase i Sandefjord Helsepark.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 1/1-2018

Per Thomas sin klinikk har hatt over 8.000 unike pasienter, men yrket er ikke offentlig autorisert: – Det føles urettferdig

Per Thomas Mørk var den fjerde naprapaten i Norge da han startet opp. Nå finnes det flere hundre, og Mørks klinikk har alene hatt over 8.000 unike pasienter. Men fortsatt er ikke yrkesgruppa offentlig autorisert.
Les hele artikkelen (SB+)


Sandefjords Blad 18/9-2016

– Du kan bli frisk av å spise riktig

Sofie og Erik Hexeberg forstår ikke hvorfor myndighetene ikke større grad anbefaler mat som medisin. Nå flytter de lavkarboklinikken sin fra Sandvika til Sandefjord.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 18/12-2015

Masseres og knekkes til på jobb

Muskel- og skjelettplager er den største enkeltårsaken til sykefravær. Naprapat Alexander Meland reiser ut til bedrifter for å forebygge og bedre skader.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 27/12-2014

Ny fastlege tilbyr bedre livsstil

Med utdanning og praksis fra hele verden har han valgt å lande i Sandefjord og Norge.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 17/12-2014

Slik tenker ungdommene når de skal markedsføre reelle bedrifter

17- og 18-åringer mener mobiltilpassede hjemmesider, større engasjement i sosiale medier og tiltak som gratis parkering er viktig for Helseparken.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 23/10-2014

Spesialist på bekken

Tove Gunn Solberg (46) er Fysioterapeut. Hun har åpnet ny klinikk innen bekken-fysioterapi.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 26/2-2014

Risikotester hjertet ditt

Nå kan du stikke innom Apotek 1 for en gratis test av hjertet. Bjarne Kubberud (79) havnet i kategorien «middels høy risiko».
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 7/2-2014

– Lite kunnskap om temaet

Overvekt eller stor vektøkning hos gravide kan være risikofylt for både mor og barn. Hans Jacob Gravdal mener det er for liten kunnskap om temaet i dagens samfunn.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 15/1-2014

Ny leder for Sandefjord Helsepark Bedrift AS

Sandefjord Helsepark Bedrift AS, som i fjor ble godkjent som bedriftshelsetjeneste, har nettopp fått ny daglig leder. Anne Sellevold Beck (52) er ansatt i 50 prosent stilling.
– Dette kjennes veldig alright – jeg har mange spennende oppgaver foran meg, blant annet å få flere kunder, sier hun. Ifølge Beck har Sandefjord Helsepark Bedrift AS nå rundt 80 bedriftskunder som til sammen har omkring 1.400 ansatte.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 3/12-2013

Blodbanken flytter

Sentrallaboratoriet i Sandefjord, som drives av Sykehuset i Vestfold, flytter denne uka. Laboratoriet er vår lokale blodbank og også prøvetakingssted for pasienter i nærområdet. Siden kommunen skal bygge om sykehusbygningen, må laboratoriet ut av sine nåværende lokaler.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 5/11-2013

Gratis Qigong-undervisning

Parkinsonsyke sandefjordinger inviteres til halvannen time med helseframbringende Qigong-trening hver fredag. Det er gratis og holdes på Sandefjord Helsepark. Hver samling starter i rolige omgivelser med grønn te, nøtter og frukt. Deretter setter instruktør Karin Rød på asiatisk musikk og begynner undervisningen. Øvelsene er rolige og enkle, og alle som deltar skal klare å gjennomføre dem, hevder instruktøren.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 1/10-2013

Trine vil hjelpe andre etter selvmordsforsøk

Sandefjordskvinnen Trine Pedersen priser seg lykkelig over at hun ikke klarte å ta sitt eget liv en dag for seks år siden. Arbeidsledighet, kjærlighetsproblemer og et vanskelig forhold til faren var bare noe av det som gjorde at hun fikk nok. – Jeg følte alt gikk imot meg, og jeg hadde ikke verktøy til å fikse det igjen, sier Pedersen til NRK Østafjells.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 5/9-2013

Barnehuset endelig på plass

Etableringen av Statens barnehus i Sandefjord ble torsdag markert med to statsråder som gjester. Barnehuset i Sandefjord, det tiende i Norge, skal dekke Vestfold og Telemark. Barneminister Inga Marte Thorkildsen (SV) og justisminister Grete Faremo (Ap) var blant gjestene.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 19/8-2013

Svetten siler under het bøy og tøy

Svetten renner i strie strømmer, og jeg puster som en hvalross. Jeg er kanskje Bikram- yogaens verst tenkelige prøvekanin. Jeg er stiv som en stokk, og får mindre panikkanfall hvis det blir for varmt. Likevel tenker jeg at «dette er deilig» idet jeg legger meg ned på matta i salen på Sandefjord Helsepark for å venne kroppen til 40 grader og tropisk luftfuktighet.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 4/7-2013

Barnehus til helseparken

Sandefjord Helsepark blir tilholdsstedet for Statens barnehus Sandefjord. Politiet i Vestfold har vært på jakt etter et egnet lokale siden april. To leverandører kom med hver sitt forslag – ett fra AS Thor Dahl og det andre fra Sandefjord Helsepark. Førstnevnte tilbød at de tomme lokalene på Thorøya kunne tas i bruk. Helseparken hadde et tilgjengelig uinnredet lokale.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 8/5-2013

Besto testene med glans

Thomas Reppesgård og Anette Hasle er overbeviste om at treningen skal ha mye ære for de gode resultatene de fikk i Helseparken. Lørdag 27. april var de to deltakerne i Utfordringen 2013 på plass da det var åpen dag i Sandefjord Helsepark. På programmet sto en hjerterisikotest, belastningsanalyse, besøk hos naprapat og en Qigong-økt i strålende solskinn som avslutning.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 19/2-2013

Sjekk blodsukkeret ditt

Har du humørsvingninger og synsforstyrrelser? Da bør du sjekke blodsukkeret.  Det er rådet Øyvind Kristiansen i Diabetesforbundet Sandefjord gir. Lederen i foreningen, som i år kan feire sitt 50-årsjubileum, opplyser at det er mange som har dårlig livskvalitet, og at dette skyldes at de har for høyt blodsukkernivå uten at de selv er klar over dette.
Les hele artikkelen her (SB+)


Sandefjords Blad 21/1-2013

Stresser ned kropp og sinn med Qigong

Du blir ikke svett av Qigong, men du kan holde sykdommer i sjakk og bli bedre kjent med deg selv. Karin Rød svinger armene fra side til side over hodet. Som vaiende siv i vinden. I snart tre år har hun holdt kurs i den kinesiske treningsformen Qigong. Til daglig jobber hun på Sandefjord Helsepark hvor hun også praktiserer akupunktur.
Les hele artikkelen her.


Sandefjords Blad 15/1-2013

Disse øvelsene kan du gjøre hjemme

NHvis ikke treningssenter er tingen for deg, finnes det en drøss av enkle, men effektive øvelser du kan gjøre hjemme på stuegulvet. Kombinerer du øvelsene med kondisjonstrening og et sunt kosthold, er du på god vei mot bedre helse og en sprekere kropp. Naprapat Aleksander Treidene har satt sammen et program som passer for de fleste (se bilder). Treidene har tidligere spilt aktivt for Runar håndball, jobbet med både landslaget i beachhåndball og snowboard, juniorlandslaget i håndball, samt sin tidligere klubb.
Les hele artikkelen her.


Sandefjords Blad 1/6-2012

Verdien av trening overskygger alt annet

Naprapat Aleksander Treidene oppfordrer folk til å komme i gang med trening.Flere av deltakerne i Utfordringen har fått kjenne på noen belastningsskader i treningsoppstarten. Noen få dager med hvile er i de fleste tilfeller det som skal til, før man kan ta fatt på treningen igjen, ifølge Treidene, naprapat ved Sandefjord Helsepark.
Les hele artikkelen her.


Sandefjords Blad 13/12-2011

Erkki gjorde store øyne da han skulle kontrollere pusten

Erkki Haakana var bare innom til en helsekontroll. Da kom den øverste sjefen for all helse i Norge. Tirsdag fikk han helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen inn døra da han var på sjekk hos Ra Klinikken med apparatet som hindrer pustestopp når han sover. Statsråden var invitert til offisielt å åpne Sandefjord Helsepark, der Ra Klinikken er én av flere aktører.
Les hele artikkelen her.


Sandefjords Blad 22/11-2011

Jubler over ny helsepark

Etter flere nedturer i prosessperioden, kan aktørene i Sandefjord Helsepark endelig slippe jubelen løs: Nå er de i hus.
– Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, sier Jan Philip Junker Eikeland.
Han er én av to øre –, nese –, halsspesialister i Ra Klinikken, som har leid seg inn i Sandefjord Helsepark. For få uker siden kunne de endelig flytte inn i huset som favner alt fra rent velvære til psykiske og fysiske helsetilbud.
Les hele artikkelen og se bilder her.


Leter du etter noe?

Finn det her: