Framhevet bilde

Naprapat Aleksander Treidene

Naprapat Aleksander Treidene har sin utdannelse fra Scandinavian College Of Manual Medicine i Stockholm og har i tillegg idrett grunnfag. Han jobber med Runar håndball, og har jobbet med beachhåndball-landslaget, snowboard-landslaget og juniorlandslaget i håndball for menn. Aleksander Treidene er tidligere aktiv idrettsutøver, og spilte håndball i IL Runar fram til studier i 2003.

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Denne tanken ligger til grunn for naprapatien og kan betegnes som selve kjernen. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.
Naprapatene gir manuell behandling av muskel- og leddplager. De er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling og er selvstendige i diagnostikk, undersøkelse, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner og smertetilstander i muskel- og leddsystemet.

Les mer om Aleksander Treidene eller ta kontakt på
tlf: 33 44 82 05. Timebestilling kan gjøres direkte på nett.

Leter du etter noe?

Finn det her: