Framhevet bilde

Naprapat Aleksander Treidene

Aleksander er en erfaren naprapat som jobber med alle smertetilstander relatert til muskel- og ledd. Med en solid bakgrunn som idrettsutøver og utdanning fra Scandinavian College Of Manual Medicine og Høyskolen i Vestfold, tilbyr han grundige vurderinger og skreddersydde behandlingsplaner. 

Som nevnt over jobber han med alle muskel- og leddplager, men han fokuserer spesielt på tilstander relatert til skulder og sener. Som skuldersener, hoftesener, knesener, og akillessener, ved å kombinere manuelle teknikker, tilpassede treningsprogrammer, ergonomisk rådgivning, og diagnostisk ultralyd undersøkelse.

Videre utvider Aleksanders ekspertise seg til digital helse gjennom SeneFix i Norge og TendonFix internasjonalt. Disse plattformene tilbyr tilpassede rehabiliteringsprogrammer for senebetennelse, gjør det mulig for pasienter å få tilgang til spesialiserte øvelser og behandlingsstrategier og reiser online, som støtter smertehåndtering og funksjonell forbedring fra komforten av deres eget hjem.

Bruken av diagnostisk ultralyd sammen din historie og fysisk undersøkelse gir en presis diagnostikk og målrettet behandling, og gir et verdifullt verktøy i utredningen av muskel- og skjelettlidelser.

Han er medgründer av EviBase treningsklinikk.

Utdanning og erfaring

  • Utdannet fra Scandinavian College Of Manual Medicine (2003-2007)
  • Idrett Grunnfag fra Høyskolen i Vestfold (2002)
  • Bred erfaring fra Thorøya Helsepark, Sandefjord Helsepark, samt samarbeid med flere idrettslag og landslag. Disse har vært alt fra yngre landslag i håndball, snowboardlandslag pluss Runar Håndball og Sandefjord Håndball.

Digitale tilbud

  • SeneFix i Norge og TendonFix internasjonalt: Digitale plattformer som tilbyr tilpassede rehabiliteringsprogrammer for senebetennelse, tilgjengelig hvor som helst, når som helst.

Diagnostisk ultralyd

Mer informasjon


Om naprapati

Naprapati innebærer å diagnostisere, behandle og rehabilitere smertetilstander og funksjonelle problemer i ledd og muskler. Behandlingen bygger på ortopedisk medisin kombinert med god kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon. Denne tanken ligger til grunn for naprapatien og kan betegnes som selve kjernen. Ordet naprapati betyr å korrigere årsak til lidelse.

Naprapatene gir manuell behandling av muskel- og leddplager. De er i stor grad engasjert i klinisk arbeid med direkte pasientbehandling og er selvstendige i diagnostikk, undersøkelse, behandling og forebygging av biomekaniske feilfunksjoner og smertetilstander i muskel- og leddsystemet.


Timebestilling kan gjøres direkte på nett.

Leter du etter noe?

Finn det her: