Framhevet bilde

Velkommen til Mestringskurset Tankevirus i juni

Mestringskurset Tankevirus i Vestfold

Velkommen til et unikt KURS i Sandefjord hvor du kan lære mer om hvordan hjernen fungerer og hvordan du kan håndtere dine TANKEVIRUS

Ønsker du å delta på et nyttig og gøyalt mestringskurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine?

Tankevirus er et helt nytt mestringskurs som vant Helseprisen 2016. Kurset er utviklet av norske psykologer og forskere, og presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer.

Hvem passer kurset for?

Tidligere trodde man at personer med psykiske plager skilte seg fra ”normale folk”, og nyere forskning har vist at de samme tankeprosessene går igjen i oss alle, bare i ulik grad. Dette kurset er derfor for alle – fra deg som sliter med angst og depresjon til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen.

Mål med kurset:

  1. Kunnskap om normalfungering og hvor vanlig det er å ha negative tanker. Du lærer at tanker i seg selv er harmløse, det er hvordan vi reagerer på tanker som potensielt kan gjøre oss syke.
  2. Kunnskap om det psykologiske immunforsvaret, og om hvordan det påvirker psykisk helse. Du lærer også om hvordan du skal ta vare på det psykologiske immunforsvaret ved å lage gode rammer for deg selv.
  3. Kunnskap om ulike tankevirus, og trening i å identifisere dem hos deg selv.
  4. Ved hjelp av psykologiske vitaminer lærer du hensiktsmessige måterå forhold deg til tankene dine slik at du i større grad kan fungere, også i perioder med mye negative tanker.

Kurset holdes i kantina i 4 etg. på Sandefjord Helsepark, Skiringssalsveien 20, 3208 Sandefjord. Kurset går over to onsdagskvelder; 6. og 13. juni fra kl. 1800 – 2030.

Pris kr. 1.600,-  ink. bok (orhåndsbetales). Minimum antall påmeldte for gjennomføring av kurset.


Om kursholderne:

Solveig Steen-Firing og Marianne Rushfeldt er begge utdannet gestaltterapeuter ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole. De er begge pedagoger. Solveig har lang og bred erfaring i det å lede mennesker, og er genuint opptatt av hvordan mennesker lærer og utvikler seg i møte med andre. Hun har drevet egen virksomhet siden 1987, og startet praksis som gestaltterapeut i 2005. Marianne har nesten 30 års erfaring med undervisning i grunnskolen. Hun har nå startet egen praksis hvor hun tilbyr terapi, veiledning og kurs. Hun har over 25 års erfaring med likemannsarbeid i en organisasjon for kvinner spiseforstyrrelser (IKS). Personlige erfaringer med avhengighetsproblematikk og spiseforstyrrelser har vært med på å forme henne både som medmenneske og profesjonell fagperson.

Bindende påmelding innen 31. mai 2018.

Ta kontakt med en av oss på mail: marianne.rushfeldt@outlook.com eller ssf@sandefjordhelsepark.no

 

 

 

 

 

Leter du etter noe?

Finn det her: