Framhevet bilde

Velkommen til Legene Nord Dr. Øien

Ivanna Øien tar over praksisen etter Ragnhild Gravdal fra februar 2023. Pasienter blir i mellomtiden ivaretatt av en flink vikar.

 

Spesialist i allmennmedisin og helsestasjonslege

Dr. Øien har studert medisin i Pecs, Ungarn og graduerte i 2006 med cum laude kvalifikasjon. Før dette tok hun fag som kjemi, biologi, etiologi, fysiologi, funksjonell anatomi og matematikk ved NTNU i 2 år. Dr. Øien er født og oppvokst i Nord Norge, men har drevet sitt legevirke i Trøndelag i en årrekke.

Øien gjennomførte sin turnustjeneste ved St. Olavs Hospital, Orkanger og distriktsturnus på Hitra. Hun jobbet så i 1 ½ år på St. Olavs Hospital, Trondheim som lege i spesialisering ved hjerte- og nyremedisinsk avdeling, samt at hun gikk vakter ved lunge- og infeksjonsmedisinsk avdeling.

Hun har jobbet som privatpraktiserende allmennlege med en kommunal ansettelse som helsestasjonslege ved Indre Fosen i Sør Trøndelag legetjeneste i 12 år.

Hun brenner for allmennlegefaget og er svært opptatt av hvordan et riktig sammensatt kosthold og en aktiv livsstil kan være med på å fremme god helse. Hun føler et stort ansvar og omsorg for sine pasienter.

Leter du etter noe?

Finn det her: