Framhevet bilde

Spesialister i plastikkirurgi

Porsgrunn Plastikkirurgi har ledige konsultasjoner ved Sandefjord Helsepark


Porsgrunn Plastikkirurgi er en privatklinikk i Porsgrunn som spesialiserer seg på estetisk plastikkirurgi og kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Samtlige behandlinger ved vår klinikk utføres av plastikkirurger med lang erfaring innen estetisk plastikkirurgi. Klinikken har pasienter fra hele Skandinavia og er den eneste private plastikkirurgiske klinikken mellom Drammen og Kristiansand. Fordi mange av våre pasienter kommer fra Vestfold, ønsker vi å komme nærmere pasientene ved utvide vårt tilbud til Sandefjord Helsepark.

Vi utfører alle typer inngrep, i tillegg til kosmetiske injeksjonsbehandlinger.

Dr. Begic – spesialist i plastikkirurgi

Dr. Begic har over 30 års erfaring innen plastikkirurgi. Han er cand. med. fra Universitetet i Tuzla, Bosnia-Hercegovina. Begynte med kirurgi i 1985 og plastikkirurgi i 1988. Spesialist i plastikkirurgi siden 1992. Norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning fra 1997. Studieopphold i USA, Belgia, Tyskland, med flere. Han opptrer regelmessig som foredragsholder på nasjonale og internasjonale faglige møter.

Klinikksjef ved Universitetssykehuset i Sarajevo i krigsårene 1993-94. Assistentlege og konstituert overlege ved Universitetssykehuset i Tromsø 1994-96. Ansatt ved Sykehuset Telemark HF siden 1996, hvor han har vært med på oppbyggingen av avdelingen for plastikkirurgi og har fungert som avdelingsoverlege fra 1998 til 2005.

Dr. Begic har stor erfaring innen brystoperasjoner, ansiktsløft og bukplastikk blant annet. I det offentlige har han lang erfaring innenfor rekonstruktiv og estetisk brystkirurgi, ansiktskirurgi, sårbehandling, mikrokirurgi og håndkirurgi. En pioner innenfor fettransplantasjon og rekonstruktiv mikrokirurgi i Norge.

Siden 2019 er dr. Begic komitémedlem for vitenskaps- og utdanningskomiteen i den internasjonale foreningen EASAPS.

Porsgrunn Plastikkirurgi avdeling Sandefjord tilbyr også et bredt utvalg innen hudbehandlinger og injeksjonsbehandling.

 

 

 

Leter du etter noe?

Finn det her: