Framhevet bilde

Ny tinnitus-behandling tilgjengelig i Sandefjord

Før sommeren 2022 ble den nye tinnitusbehandlingen, Lenire, tilgjengelig i Norge. Lenire er en innovativ og lovende nyhet innen tinnitusfeltet.

Lenire er et hjelpemiddel som reduserer tinnitus-symptomer ved hjelp av bimodal nevromodulasjon. Lenire er utviklet av Neuromod Devices, et irsk medisinisk teknologisk firma som utvikler hjelpemidler med nevromodulerings-teknologi.

Frem til i dag har det blitt utført kliniske undersøkelser på mer enn 500 personer som har testet Lenire. Lenire sin publiserte TENT-A1 studie viser at 86,2% av deltakerne rapporterte en signifikant bedring på deres THI score kun etter 12 uker med behandling. 80,1% rapporterte vedvarende bedring 12 måneder etter behandlingen.

HØRs audiografer har gjennomgått opplæring i utredning, tilpasning og oppfølging i Lenire-behandling av Neuromod Devices, og er de eneste audiografene i Norge som kan tilby denne behandlingen.

Lenire leverer milde elektriske pulser til tungen kombinert med lyd som spilles gjennom hodetelefoner. Denne kombinasjonen av stimuli påvirker hjernens plastisitet og reduserer oppmerksomheten rettet til tinnitus-signalet.

Enheten tilpasses og brukes i samsvar med en skreddersydd behandlingsplan satt sammen av din kvalifiserte audiograf. Utstyret er praktisk og enkelt å bruke i hjemmet ditt.

Les mer om tinnitus utredning og behandling her; https://hoer.no/tinnitus/

Timebestilling 23 89 87 15 eller book her( lenke til bestillingssiden vår https://hoer.no/bestill-time/)

Leter du etter noe?

Finn det her: