Framhevet bilde

Naprapati betyr å korrigere årsak til smerte

Naprapaten behandler både muskler og ledd for å oppnå en forbedret funksjon og beveglighet. Dette helhetssynet, der ortopedisk manuell medisin kombineres med spesifikk kunnskap om bevegelsesapparatets oppbygning og funksjon, er selve kjernen i naprapatien.

En naprapat arbeider først og fremst med hendene og har flere manuelle behandlingsteknikker å benytte seg av. I en naprapatbehandling kombineres ofte leddbehandling som manipulasjon og mobilisering med bløtdelsbehandling som massasje, muskeltøyning og triggerpunktsbehandling. Ved behov brukes også ulike former for elektroterapi og medisinsk akupunktur. For å sikre et varig resultat kompletteres behandlingen med treningsprogram og ergonomisk rådgivning.

Naprapat Aleksander Treidene er tidligere aktiv idrettsutøver og spilte håndball i IL Runar fram til studier i 2003. Han jobber i dag med Runar håndball som naprapat for herrelaget. Han har jobbet med Beachhåndball-landslaget i 2007 og 2008, med Snowboard-landslaget i 2007 og Juniorlandslaget i håndball for menn i 2008 og 2009.

Ta kontakt med Aleksander Treidene på tlf: 33 44 82 06 / 911 36 700 eller gå til nettsiden Naprapat & Helse for timebestilling

Leter du etter noe?

Finn det her: