Hans Petter Akerholt, DC MNKF

Kiropraktor

Velkommen til kiropraktoren!

En kiropraktor er offentlig autorisert helsepersonell (beskyttet tittel)  med selvstendig diagnose- og behandleransvar. Kiropraktoren fungerer som primærkontakt i førstelinjetjenesten med spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Som pasient kan du komme direkte til en kiropraktor uten legehenvisning, og blir fulgt opp med utredning, behandling og forebygging av dine muskel- og skjelettplager.

Ved behov, kan kiropraktoren henvise deg til legespesialist eller bildediagnostikk. I tillegg kan kiropraktoren sykemelde opptil 12 uker. Helseøkonomiforvaltningen (HELFO) yter stønad til behandlingsutgifter hos kiropraktor.

Utdannelse, erfaring og meritter

Hans Petter fullførte sin mastergrad ved AECC i England i 2001, med prosjektoppgave på Kysthospitalet i Stavern – om og med pasienter med langvarige ryggplager. Bred erfaring som kiropraktor første 10 år i Telemark og i Sandefjord siden 2008. Legger vekt på samtale og veiledning i tillegg til manuell behandling.

Videreutdanning innenfor:

  • Korsryggplager
  • Diagnose og behandling av hodepine
  • Funksjonell trening og rehab

Medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Hans Petter er tidligere aktiv idrettsutøver. Spilt basketball i over 25 år, bl.a. på klubblagene STIF Whalers og Bournemouth, samt juniorlandslag. Har også svømmeknappen.

Timebestilling: 90 95 19 91

Leter du etter noe?

Finn det her: