Trym Bilov-Olsen

Fysioterapeut, Naprapat & Helse AS

En fysioterapeut forebygger og behandler skader og sykdommer som gir smerter og/eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet.

Som fysioterapeut jobber jeg med kropp og bevegelse for å fremme god helse. Behandlingen er basert på undersøkelse og vurdering av dine utfordringer og hva du som pasient ønsker hjelp til. Formålet med behandlingen er at du skal gjenvinne/utvikle/holde ved like funksjonsevnen. Som ledd i behandlingen er jeg veldig opptatt av hva du som pasient aktivt kan bidra med for å oppnå målene for å forbedre din egen helse. Like viktig er det at du som pasient utrykker hva dine forventinger til meg som fysioterapeut er. Skal vi nå målet sammen, er det viktigste at vi spiller på samme lag og forstår hverandre.

Jeg hjelper deg med smerter/plager uansett hvilken del av kroppen som er påvirket, men er spesielt glad i å jobbe med ankel, kne, skulder, albue og håndledd. Interessen for disse leddene kommer som følge av at jeg har spilt topphåndball i mange år. Dette har blant annet resultert i skader i de fleste ledd i kroppen. Jeg mener på ingen måte at man må ha hatt en skade for å kunne behandle den, men for min del hjelper det å ha vært i lignende situasjoner når man skal hjelpe andre.

Du kan komme til fysioterapeut uten henvisning fra lege. Fysioterapeuter som jobber privat inngår ikke i frikortordningen. Derimot er det mange helseforsikringer som dekker hele eller deler av behandlingen hos private aktører.

Utdannelse og erfaring

  •  Fysioterapeut på Brygga Helsehus, Halden, 2017-2019
  •  6 mnd i Skedsmo kommune
  • Turnustjeneste – 6 mnd på Bærum sykehus (medisinsk og ortopedisk avd.)
  • Fysioterapi – Høgskolen i Oslo og Akershus, 2013-2016
  • Idrett grunnfag, Høgskolen i Vestfold, 2010-11

ca. 15 år som eliteutøver i håndball i både klubb og landslag. Fortsatt aktiv som spiller og fysisk trener for Runar Sandefjord.

Leter du etter noe?

Finn det her: