Apotek1 Sandefjord Helsepark

Apotek1 Sandefjord Helsepark

  • Åpningstider
  • Mandag-Fredag: 8.30-17
  • Lørdag: 10-15

Apotek1 Sandefjord Helsepark er åpent mandag-fredag 8.30-17 og lørdag 10-15.

Vår visjon

Vår kunnskap- din trygghet. Spør oss og forvent mer.
Vi har alltid et rikholdig utvalg av vårt varesortiment til gode kampanjepriser.

Vi som jobber i Apotek1 Sandefjord Helsepark har sterkt fokus på reseptkunden, høy leveringsdyktighet, god faglig veiledning, og tilstreber høy diskresjon. Apoteket har eget samtale-/prøverom.

Apotek1 Sandefjord Helsepark er en av fire Apotek1 i  Sandefjord. Vi har bredt samarbeid om varer og tjenester. Du er derfor sikret et godt vareutvalg og service, enten det er handelsvarer eller legemidler. Vi tilbyr hjemkjøring av legemidler og helseprodukter, for eksempel varer med større volum som inkontinens-, kateter- og stomiprodukter.

[quote]Vi tilbyr samtale med farmasøyt i alle våre apotek eller på telefon. Du kan også sende din forespørsel på e-post til apotekene. [/quote]

Følg med i vår kampanjeavis som kommer ut hver måned, her finner du ekstra gode tilbud på kvalitetsvarer du kan trenge! Se også www.apotek1.no for gode råd og tips, her finner du en bra nettbutikk!

Ansatte Apotek1 Sandefjord HelseparkAnsatte på Apotek1 Sandefjord Helsepark

[typography font=»Arial» size=»11″ size_format=»px»] Arvid Kronstad (Farmasøyt), Line Skaalen (Apotektekniker), Sanja Milosavljevic-Arsic (Farmasøyt), Heidi Adolfsen  (Apotektekniker), Elin Andersen (Apotektekniker) og Heidi Lunne Nilssen (Apoteker)[/typography][divider_flat]

Sandefjord Helsepark

I Sandefjord Helsepark er det et stort mangfold av aktører innen helse og mange ansatte, hvor Apotek1 Sandefjord Helsepark har en sentral og synlig plassering. Helseparken jobber målrettet mot en visjon om at Sandefjord skal bli en referansekommune nasjonalt innen fremtidsrettet helsesatsing.

 

Leter du etter noe?

Finn det her: