ÅPEN DAG 27. april 2013

Sandefjord Helsepark arrangerer ÅPEN DAG lørdag 27. april fra 11.00-14.30. Her kan du prøve ut og få informasjon om tilbudet til mange av aktørene på Sandefjord Helsepark.

Program lørdag 27. april fra 11.00 – 14.30

Foredrag

11.00 – 11.45 Fremtidsplaner for Sandefjord kommune og privat helsesektor v/Audun Tjomsland

 

11.45 – 12.30 Parforhold: Vanskeligheter er ikke bare problemer det er også muligheter
v/ Gestaltpsykoterapeuter Kristine K. Hansen, Solveig Steen–Firing og Nina Sontum 
12.30 – 13.15 «Fra selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet»
v/ Trine Pedersen 
13.15 – 13.45 Qigong på takterassen v/ Karin Rød

 

13.45 – 14.30 Folkeopplysning fra Homeopatene
v/Anne B. Høgestøl og Linbjørg Bardal Skalleberg

Utstillere

Apotek 1 Apotek1 Sandefjord Helsepark har gode tilbud, gratisprøver og smaksprøver på utvalgte varer denne dagen. Gode tilbud 30 – 50% på Allevo lavkalori barer, drikkeflasker og på alle munnskyllevæsker,- for å nevne noe!
Spesial tilbud på Shollprodukter – få med fotfil verdi kr 79,90. Gratis prøver på næringsdrikker, Nuridrikk, Fresubin og NutriFriend.
Sjekk din diabetesrisiko i samarbeid Hilde-Marit Hansen fra Bayer.
Diabetesforbundet, ved Øyvind Kristiansen og LHL ved Gila Engevik som har mye erfaring og kan gi deg gode råd og svare på spørsmål.
Bikram Yoga Bikram Yoga har en stand nede i gangen med brosjyrer, informasjon om Bikram Yoga, og tilbud om å bli med opp i studioet, presentere studioet, demonstrere noen øvelser osv. Alle som ønsker kan få 10 dagers INTRO-kort til samme rabatt-pris som er fast for alle nye hos oss. Det vil bli delt ut gratis smaksprøver på SUPERSPIRER (Spiremix, hvetegress, broccoli, rødkløver og solsikke), som er det nyeste hos oss denne våren, og vi selger dem til en god pris (introduksjonspris).
Louises Fotterapi Tilbud på bambussokker, bomullssokker uten strikk, utvalgte kremer og 10 % avslag på sko. Åpent også for kjøp av gavekort og bestilling av time.
Prima Omsorg Stand og åpent kontor
Naprapat Tørrestad Mirjam Jørs Tørrestad, tilbud til «Utfordringen». Utfordrergruppen i Sandefjords Blad skal få 10 min gratis undersøkelse av korsryggen/hofte/bein.
Naprapat og Helse Naprapat og Helse ved Per Thomas Mørk og Aleksander Treidene stiller til disposisjon for spørsmål rundt Naprapati og hvilke plager de jobber med.
Sandefjord Øre Nese Hals Test av allergi- og søvnproblemer på to stands på venterommet.
Legene Nord Åpner venterommet for spørsmål
Teknomed Velkommen til vår klinikk for fot- og belastningsanalyse i 2. etg. Våre dyktige ortopediingeniører vil demonstrere filming, trykkmåling etc. Fot- og belastningsanalyse er ideell for personer som opplever begrensninger i form av smerter eller nedsatt funksjon ved aktiviteter og trening. Til Utfordringen: Gratis fotanalyse!
EVO Fitness EVO kommer til å holde åpent hus fra kl. 10-16, noe som innebærer at alle som ønsker det kan komme inn og ta en titt eller en treningsøkt. Vi tilbyr alle besøkende og medlemmer gratis Sunnhetstest, noe som innbærer måling av muskelmasse, fettprosent og veskebalanse bl.a. Verdi kr. 300,-.
Karin Rød Karin Rød gir info om akupunktur, Lifewave plaster og veiledning på sitt kontor.
Gestaltterapeutene Foredrag; «Parforhold: Vanskeligheter er ikke bare problemer det er også muligheter» v/ Gestaltpsykoterapeuter Kristine K. Hansen,
Solveig Steen–Firing og Nina Sontum
Jubel i Hjertet Åpent kontor før og etter foredraget fra 12.30 – 13.15. 1 gratis coaching session á 90 minutter for alle nye kunder. Alle som bestiller coachingtimer, á 90 minutter, som benyttes før 28. juni får kr. 200,- i rabatt pr. gang.
Homeopatene Foredrag: Folkeopplysning fra homeopatene. Homeopati som førstehjelp.Praktiske råd om hvilke homeopatmedisiner du bør ta med på reisen. Homeopatene Anne B. Høgestøl og Linbjørg Bardal Skalleberg. Halv pris på førstegangskonsultasjon som bestilles på Åpen dag. Åpent kontor fra 11.00 til 13.00. Vi har også stand i 1.etasje. Velkommen innom for en prat!

Apotek1 Sandefjord Helsepark

Apotek1 Sandefjord Helsepark har gode tilbud, gratisprøver og smaksprøver på utvalgte varer denne dagen. Gode tilbud 30 – 50% på Allevo lavkalori barer, drikkeflasker og på alle munnskyllevæsker,- for å nevne noe!
Spesial tilbud på Shollprodukter – få med fotfil verdi kr 79,90,
Gratis prøver på næringsdrikker, Nuridrikk, Fresubin og NutriFriend.
Sjekk din diabetesrisiko i samarbeid Hilde-Marit Hansen fra Bayer.

Diabetesforbundet, ved Øyvind Kristiansen og LHL ved Gila Engevik som har mye erfaring og kan gi deg gode råd og svare på spørsmål..


Karin Rød : Akupunktur, Veiledning, Qigong, Sykepleier

Qigong på takterassen; Qigong er rolige bevegelser som bla. gir kroppen mer energi, bevegelse og balanse.
Velkommen til en gratis prøvetime.Karin Rød gir info om akupunktur, Lifewave plaster og veiledning på sitt kontor.


Naprapat Mirjam Jørs Tørrestad

Utfordrergruppen i Sandefjords Blad skal få 10 min gratis undersøkelse av korsryggen/hofte/bein. En ubalanse mellom høyre og venstre side kan gi ubehag iform av smerter i ledd og muskler når vi trener mer enn normalt. Derfor sjekker jeg hofteleddsbøyer og setemusklene for å se om det er noe der de må tøye ut mer eller trene spesifikt mer. En for kort muskel arbeider ikke optimalt i forhold til en normal muskel.

Også skal jeg bake sjokoladekake…… 🙂


Naprapat og Helse

Naprapat og Helse ved Per Thomas Mørk og Aleksander Treidene stiller til disposisjon for spørsmål rundt Naprapati og hvilke plager de jobber med.


NLP Coaching Jubel i Hjertet – Trine Pedersen

Jubel i Hjertet vil ha åpent kontor før og etter foredraget «Fra selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet».

Tilbud ved bestilling på Åpen Dag:
1 gratis coaching session á 90 minutter for alle nye kunder.
Alle som bestiller coachingtimer, á 90 minutter, som benyttes før 28. juni får kr. 200,- i rabatt pr. gang.

Eksempel:
Ny kunde; 1 gratis coachingtime(90 minutter). Du sparer; 700,-
Alle kunder: 4 coachingtimer (á 90 minutter): 4 x 850,- = 3400,- Du sparer 800,-

Altså, er du ny kunde og bestiller et coachingforløp på totalt 5 ganger sparer du totalt 1500,-.
Du kan også kjøpe gavekort til noen du er glad i med det samme tilbudet. Tilbudet gjelder kun denne dagen.

Foredrag: Fra selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet
Langt borte fra hører jeg lyder av aktivitet. Metall mot metall. Det piper rytmisk i fremmede maskiner. Det verker i kroppen. Hvor er jeg? Jeg prøver å åpne øynene, men greier det ikke. Orker ikke. Bryr meg ikke. Jeg forsvinner igjen.

Ukjente stemmer sender beskjeder over hodet på meg. En dame i hvitt prater til meg. Jeg har ikke lyst til å si noe. Har ikke krefter til det heller. Men damen gir seg ikke. ”Hei, Trine! Så fint at du våknet! Du er på sykehuset og har vært i koma. Det er hyggelig å få hilse på deg! Jeg skal gi beskjed til familien din at du er våken.” Hun forsvinner. Det gjør jeg også.

Neste gang jeg våkner hører jeg Mamma, glad i stemmen: ”Velkommen tilbake til livet!” Jeg prøver å smile, men inne i meg er det bare kaos, fortvilelse, skuffelse, skam, sorg. You name it! Alle mulige dårlige følelser det går an å ha, har jeg. Så patetisk jeg er. Jeg hadde mislyktes i å ta mitt eget liv….

Dette er min historie. Min historie handler om hvordan jeg gikk fra selvmordsforsøk til Jubel i Hjertet. Jeg forteller min historie fordi jeg vet at den kan gi håp og styrke til de mange som har selvmordstanker, slik at de også vil velge livet. Siden jeg har gått veien jeg har gått, er jeg bevis på at det alltid kan bli bedre. Hadde forsøket mitt lykkes den gangen for syv år siden, hadde jeg snytt meg selv for det jeg opplever i dag. Ville jeg valgt den veien da?
Nei, aldri i livet!


Bikram Yoga Sandefjord

Bikram Yoga har en stand nede i gangen med brosjyrer, informasjon om Bikram Yoga, og tilbud om å bli med opp i studioet, presentere studioet, demonstrere noen øvelser osv.
Alle som ønsker kan få 10 dagers INTRO-kort til samme rabatt-pris som er fast for alle nye hos oss.
Det vil bli delt ut gratis smaksprøver på SUPERSPIRER (Spiremix, hvetegress, broccoli, rødkløver og solsikke), som er det nyeste hos oss denne våren, og vi selger dem til en god pris (introduksjonspris).


Sandefjord Øre Nese Hals : Jan Philip Junker Eikeland

Sandefjord Øre Nese Hals vil på den åpne dagen ha 2 stands på venterommet, og har hovedfokus på følgende temaer:

[unordered_list style=»bullet»]

  • Allergi: hva er allergi, utredning av allergi, hvordan behandle allergi. Vi vil tilby gratis allergitesting på denne åpne dagen!
  • Søvn: utredning av søvnplager, søvnregistrering, behandling av søvnplager,CPAP behandling (behandling av alvorlige søvnplager med pustemaskin)

[/unordered_list]


Homeopatene Anne B. Høgestøl og Linbjørg Bardal Skalleberg

[unordered_list style=»bullet»]

  • Folkeopplysning fra homeopatene
  • Homeopati som førstehjelp.
  • Praktiske råd om hvilke homeopatmedisiner du bør ta med på reisen.

[/unordered_list]
Halv pris på førstegangskonsultasjon som bestilles på Åpen dag.
Åpent kontor fra 11.00 til 13.00. Vi har også stand i 1.etasje.

Velkommen innom for en prat!


Louises Fotterapi

På Åpen Dag har Louises Fotterapi tilbud på:

[unordered_list style=»bullet»]

  • Bambussokker
  • Bomullssokker uten strikk
  • Utvalgte kremer
  • 10 % avslag på sko

[/unordered_list]

Ønsker du å bestille en time eller kjøpe gavekort er dette også mulig.

Velkommen til klinikken i 2. etasje!


Leter du etter noe?

Finn det her: