Framhevet bilde

Spesialister og fagfolk fra Sandefjord og Tønsberg bak ny nasjonal helsetjeneste

Sandefjord Helsepark sin ernæringsveileder og kokebokforfatter Sissel Brustad lanserer sammen med leger og spesialister det nettbaserte ernærings- og kompetanseverktøyet MinMat.

MinMat tar hensyn til allergener og tungt fordøyelige karbohydrater (FODMAP), i alt 80 ulike matvarer. Om du reagerer på én eller flere av disse, er MinMat like brukervennlig og tilpasses brukeren. MinMat er et kompetanse- og ernæringsverktøy som henvender seg mot både profesjonelt og privat bruk, med egne nettløsninger for:

1. Leger og helsepersonell som skal veilede og diagnostisere pasienter. MinMat er her et kompetanseverktøy og faglig oppdatering i matreaksjoner.

2. Privatpersoner som gir pasienten:

  • Førstehånds tilpasset ernæringsveiledning, noe som normalt tar 3-4 måneder.
  • En verden full av fleksible og tilpassede oppskrifter.
  • Ukentlige oppdateringer av oppskrifter og menyforslag.
  • Kontrollfunksjon for å påse at han unngår feilernæring eller underernæring.
  • Ferdigutfylte og tidsbesparende handlelister knyttet opp mot oppskrifter og menyforslag.
  • Tips til å leve med sykdom, krisehåndtering og hverdagsinformasjon.

Sissel Brustad har jobbet med ernæring i teori og praksis i 20 år, med matallergi som spesialområde. Hun har skrevet fem kokebøker om temaet, der én er oversatt og utgitt i England, Nederland og Belgia.

Ta kontakt med Sissel Brustad, eller se gjerne mer på www.minmat.no

Leter du etter noe?

Finn det her: