Sissel Brustad

Ernæringsveileder

Konsultasjon med ernæringsveileder, personlig oppfølging av overvektige og kurs.

Brustad har siden 1994 jobbet med ernæring i teori og praksis, med matvareallergi/-intoleranse som spesialområde. Hun har også god erfaring med andre pasientgrupper der kostbevisstgjøring er en viktig del av behandlingen.

Mitt mål er å formidle ernæringskunnskap ned på din tallerken!

Ved personlig rådgiving tar jeg i mot enkeltpersoner eller hele familien. Vi starter med å kartlegge spisemønster med kostregistrering for den enkelte /familien før tips, råd, evt menyforslag og oppskriftshefter utarbeides. Brustad praktiserer ved Sandefjord Helsepark. Pasienter utover dette tilbys telefonkonsultasjon.

De siste årene har Brustad arbeidet mye ut mot media, multimedia, helsepersonell,  matvareindustrien, interesseorganisasjonene og privatpersoner. Mye av jobben har vært å undervise, ha fagseminarer, samt praktiske og teoretiske kurs rundt om i landet. Sissel Brustad er også forfatter av den interaktive kokebokserien MinMat, for allergikere, samt MATPAKKEBOKA, for alle.

Kokebokserien MinMat
Brustad er grunder og forfatter av den interaktive kokebokserien MinMat for allergikere. Kokeboken MinMat kan ta hensyn til 19 ulike matvarer som kan velges bort. Hver av kokebøkene i MinMat- serien inneholder opp mot 140 basisoppskrifter, noe som gir ca 50 000 oppskriftsvarianter

  • MinMat 1.0 – utgitt 2001
  • MinMat – Hverdag (2.0) – utgitt 2008
  • MinMat – Barnebursdag – utgitt 2009
  • My Exclusive Recipes, er den engelske versjonen av MinMat- Hverdag som ble utgittt i England, Nederland og Belgia i 2009.


MATPAKKEBOKA utgitt i 2010

Dette er en inspirerende og lettlest bok for alle som tilbereder matpakker daglig eller en gang i blant. Matpakkeboka gir deg tips til gode nister og riktig kosthold. Boka er et ”must” for alle slags dager, hektiske som rolige og er beregnet på både voksne og barn.

Leter du etter noe?

Finn det her: