Framhevet bilde

Sandefjord Homeopati har åpnet i Sandefjord Helsepark

Homeopat Linbjørg Bardal Skalleberg tilbyr homeopatisk behandling og hårmineralanalyse.

Homeopati

er en naturmedisinsk behandlingsform som styrker kroppens evne til å lege seg selv. Derfor vil behandlingen være gunstig både alene og som komplement til andre behandlingsformer.

Homeopati er et godt alternativ der en vil begrense antibiotikabruken, f.eks. ved ørebetennelser hos barn. Ved gjentatte luftveisinfeksjoner vil fordelen være at du ikke bare behandler den akutte sykdommen, men at immunforsvaret styrkes slik at hyppigheten av infeksjonene avtar. Dette er svært aktuelt tema for alle foreldre til barnehagebarn nå utover høsten og vinteren! Fordi homeopati er en effektiv men samtidig skånsom behandlingsform er den godt egnet også for gravide og småbarn.

Linbjørg har ellers erfaring med pasienter med plager som: Allergiplager, hudplager, fordøyelsesplager, søvnvansker, trøtthet og utmattelse, atferdsvansker og lærevansker, psykiske plager, problemer etter sorg og andre traumer, stressrelaterte plager. Med bakgrunn som fysioterapeut har Linbjørg hatt spesiell interesse for homeopati og idrett, og har brukt homeopati ved muskel- og skjelettplager, smerter og stivhet, og ved idrettsskader.

Hårmineralanalyse

Hårmineralanalyse avslører på en unik måte det indre miljø i kroppens vev over en lengre tidsperiode. Analysen avdekker både mangler og overskudd av mineraler. Også forholdet mellom de forskjellige mineralene måles. Hår er spesielt egnet for vurdering av belastningen av tungmetaller, og kan avdekke en tungmetallforgiftning.

Les mer om Sandefjord Homeopati & Homeopat MNHL Linbjørg Bardal Skalleberg

Leter du etter noe?

Finn det her: