Justin van Leeuwen / Torben Ianssen

Sandefjord Ortopedi

Ved Sandefjord Ortopedi gjør vi diagnostikk og behandling av en rekke tilstander innen muskel og skjelett. Vi setter kvalitet og fagkompetanse i høysetet. Dr van Leeuwen og dr Ianssen er begge erfarne spesialister i ortopedisk kirurgi og vil kunne gi deg en grundig utredning av smertetilstander i bevegelsesapparatet.

Vi gjør en klinisk vurdering av tilstanden og gir deg råd, behandling og eventuelt henvisning til operasjon der det er nødvendig (henviser til sykehus etter fritt valg). Vi utfører ultralydundersøkelser med toppmoderne utstyr og kan sette injeksjoner med bl.a kortison ultralydveiledet der dette er hensiktsmessig.

Sandefjord Ortopedi holder til i Sandefjord Helsepark 2.etasje. Det er gode parkeringsmuligheter tilknyttet helseparken og gangavstand fra Sandefjord sentrum.

Tilstander vi behandler og utreder

Kne, skulder, hofte, fot/ankel, hånd/albue

Se fullstendig oversikt over tilstander vi behandler og utreder på www.sandefjordortopedi.no

Våre leger

Justin van Leeuwen

Overlege M.D, PhD, Spesialist i ortopedisk kirurgi

Justin van Leeuwen (51) er overlege og spesialist i ortopedisk kirurgi og disputerer til doktorgrad innen kneprotesekirurgi i februar 2019. Han har bakgrunn fra universitetssykehuset i Amsterdam og har jobbet ved Sykehuset Telemark og ved Betanien Hospital i en årrekke, med bred erfaring innen det ortopediske faget med hovedfelt kne- og skulderkirurgi, i tillegg til hoftekirurgi, fot-/ankelkirurgi og håndkirurgi.

Torben Ianssen

Overlege M.D, Spesialist i ortopedisk kirurgi

Torben Ianssen (43) er overlege og spesialist i ortopedisk kirurgi og har bakgrunn fra Sykehuset Telemark, Ullevål Universitetssykehus og Betanien Hospital. Han har arbeidet innen ortopedisk kirurgi i 15 år og arbeider innen et vidt spekter av ortopedisk kirurgi, med hovedfelt skulderkirurgi og hoftekirurgi, i tillegg til fot-/ankelkirurgi, knekirurgi og håndkirurgi.

Leter du etter noe?

Finn det her: