Lena Ramberg-Risvold

Gestaltterapeut

Jeg er utdannet gestaltterapeut MNGF fra Norsk Gestaltinstitutt Høyskole, og ønsker deg velkommen til terapi. Utover gestalt har jeg utdanning innen pedagogikk, kommunikasjon, yoga og litteratur, og har jobbet med mennesker på mange ulike arenaer og i forskjellige roller.

Når du kommer til meg, ønsker jeg å møte deg med varme og respekt, og en åpen, ikke-dømmende holdning. Jeg har gått mange timer i terapi selv, og vet at det kan være skummelt å åpne seg opp for et nytt menneske. I møte med meg kan du være trygg på at det du forteller forblir mellom oss. Jeg har taushetsplikt, noe som betyr at det som skjer i terapirommet, forblir i terapirommet. Jeg er også organisert hos Norsk Gestaltterapeutforening, og går jevnlig i veiledning.

Det er mange ulike grunner som gjør at man oppsøker terapi. Hos meg er du velkommen med hele deg, og du trenger ikke henvisning fra lege. Kanskje vet du ikke helt hva du vil snakke om, bare at noe i livet ikke er helt som du skulle ønske? Vi kan møtes og se nærmere på det sammen.

Noen tema og områder jeg er spesielt opptatt av:

  • Angst, uro og depresjon
  • Prestasjonsangst og forventningspress
  • Å være pårørende til mennesker som sliter med psykisk sykdom, spiseforstyrrelser, avhengighet eller ME
  • Kompliserte familierelasjoner
  • Utfordringer for (småbarns)foreldre
  • Samarbeidsutfordringer på arbeidsplassen
  • Selvmordstanker og etterlatte etter selvmord
  • Endometriose, overgangsalder og generell kvinnehelse

Send meg en e-post eller ta kontakt via hjemmesiden min dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille en time. Du er hjertelig velkommen!

Leter du etter noe?

Finn det her: