Dr. med. Sofie Hexeberg : Dr. Hexebergs klinikk : Sandefjord Helsepark

Lege, kostholdsekspert, forfatter

Dr. med. Sofie Hexeberg Spesialister

Utdannelse og yrkeserfaring

Cand. med.  –  Universitetet i Bergen (UiB) 1987

Dr. med. – UiB 1995

Forsket i ca. 5 år ved UiB, arbeidet 5 år som assistentlege innen indremedisin / patologi ved Haukeland sykehus, Vestfold sentralsykehus og Sentralsykehuset i Akershus. Har dessuten arbeidet flere år som bedriftslege og som overlege/seniorrådgiver ved Statens legemiddelverk. Fra 2006 arbeidet med ernæringsmedisin og fra 2010 som lege ved Dr. Hexebergs klinikk.

CV

Publikasjonsliste

Dr. Hexebergs klinikks utredning og behandling

I vår tilnærming til sykdom fokuserer vi på hvordan mat kan gjøre oss syke og hvordan endring i kosthold kan brukes i behandling av sykdom. Vi gir individuelt tilpassede råd og har erfaring med at alle ikke tåler samme mat. Sykdommer / plager som vi ofte behandler er matintoleranser og irritabel tarm, ulike autoimmune sykdommer, betennelsessykdommer, diabetes type 1 og 2, overvekt/fedme, tretthet, stoffskifteproblemer, polycystisk ovariesyndrom og vurdering av høyt kolesterolnivå. Klikk her for mer informasjon om vår behandling.

Bestilling av time

Det er ikke mulig å ringe klinikken for å avtale time. For timebestilling anbefaler vi at du bruker kontaktskjema på klinikkens hjemmeside. Les informasjonen om hvilke opplysninger vi trenger for å gi deg time. Klinikken har ikke avtale med offentlig helsevesen. Klikk for informasjon om våre priser.

Kontaktskjema for timebestilling

For mer informasjon om Dr. Hexebergs klinikk