Dr. Hexebergs klinikk : Sandefjord Helsepark

Dr. Hexebergs klinikk

Mat som medisin Medisinsk service

Om klinikken

Dr. Hexebergs klinikk ble startet i 2010 i Sandvika i Bærum. Klinikken har fortsatt tilstedeværelse i Sandvika, nå i lokalene til Lab1 i Elias Smiths vei 10. Hovedkontoret for klinikken ble høsten 2016 flyttet til Sandefjord. Klinikken baserer seg på å bruke mat som medisin med fokus på et individuelt tilpasset kosthold. Erfaringene vi har gjort i årene siden 2010 har gjort at vi har fått erfaring fra et større spekter av diagnoser / problemstillinger og en større forståelse for et individuelt tilpasset kosthold. Vi anbefaler også tilskudd av vitaminer og mineraler og eventuelt medikamenter når vi synes dette er nødvendig.

Dr. Hexebergs klinikks utredning og behandling

I vår tilnærming til sykdom fokuserer vi på hvordan mat kan gjøre oss syke og hvordan endring i kosthold kan brukes i behandling av sykdom. Vi gir individuelt tilpassede råd og har erfaring med at alle ikke tåler samme mat. Sykdommer / plager som vi ofte behandler er matintoleranser og irritabel tarm, ulike autoimmune sykdommer, betennelsessykdommer, diabetes type 1 og 2, overvekt/fedme, tretthet, stoffskifteproblemer, polycystisk ovariesyndrom og vurdering av høyt kolesterolnivå. Klikk her for mer informasjon om vår behandling.

Bestilling av time

Det er ikke mulig å ringe klinikken for å avtale time. For timebestilling anbefaler vi at du bruker kontaktskjema på klinikkens hjemmeside. Les informasjonen om hvilke opplysninger vi trenger for å gi deg time. Klinikken har ikke avtale med offentlig helsevesen. Klikk her for informasjon om våre priser.

Kontaktskjema for timebestilling

Mer informasjon om Dr. Hexebergs klinikk