Framhevet bilde

Akupunktur, Qigong og veiledning hos Karin Rød

Mine kunder i Sandefjord Helsepark får tilpasset hjelp og min veiledning, coaching og sykepleierkunnskaper er gode verktøy å bruke ved sammensatte problemstilling. Mange sliter med muskel/skjelettplager, lite energi, mye stress, dårlig søvn, allergi mm.  Akupunktur eller Lifewave plaster for de som ikke vil ha nålestikk, er nyttige hjelpemidler. Akupressur og tuina massasje er også teknikker jeg benytter og en kombinasjon er det mange som setter pris på.

Det er mye spennende som skjer med Qigong utover våren. Jeg skal holde kurs på Tjøllingvollen og i Torrevieja, Spania. På Stavernodden fyr er jeg medarrangør av en Energihelg med mindfullness og Qigong som tema. Jeg fortsetter også det gode samarbeidet med Lærings og Mestringssenteret, Hvidtgården og starter nytt kurs der 24. februar. Kvelds og helgekurs har jeg ofte her i Helseparken, det første starter 10. februar.

Vestfold Parkinsonforening har et forskningsprosjekt med Qigong og Taiji som bevegelsestrening. En positiv, fin gruppe er i gang og trener hver fredag, det er fortsatt noen ledige plasser. Foreningen arrangerer Parkinson Unity Walk 26. april og vi avslutter med Qigong i badeparken.

Ta kontakt med Karin Rød på tlf: 971 60 437 eller les mer her

Leter du etter noe?

Finn det her: